Geen tickets € 0,00

  • -

Ruilen / Annuleren

Annuleren of wijzigen van uw ticket:

U kunt de reservering helaas niet annuleren of wijzigen via Tickets and Trips.Vooraf spreekt Tickets and Trips met de aanbieder van het arrangement af in welke periode of op welke datum een ticket gebruikt kan worden en dus geldig is. Deze periode of datum staat altijd zeer duidelijk vermeld bij het product. Mocht u, om wat voor reden dan ook, geen gebruik kunnen maken van uw ticket, dan vervalt helaas het recht op het arrangement.
De aanbieder kan indien nodig de datum of tijdstip van een arrangement wijzigen. U behoudt dan het recht om op een ander tijdstip of dag gebruik te maken van het arrangement.

 

Wel kunt u contact opnemen met de aanbieder en indien de activiteit op een ander moment nog steeds plaats vindt, kan de aanbieder u wellicht een andere datum aanbieden. De aanbieder is dit echter niet verplicht.

 

Omruilen ticket

Een ticket kan niet worden omgeruild voor een ticket met een andere activiteit. Het is ook niet mogelijk om geld retour te ontvangen voor het inwisselen van uw ticket.

 

Afkoelperiode van 7 dagen i.v.m. Wet Kopen op Afstand:

Normaal gesproken heeft de consument bij levering van diensten de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 7 dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.

Er is echter uitsluiting van het herroepingsrecht voor diensten betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding die verricht worden op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode.